6 Mayıs “Kariyer Günleri” Etkinliği

6 Mayıs 2020 tarihinde 10.00-16.30 saatleri arasında üniversitemiz kampüsünde Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliği gerçekleşecektir.

Koku Endüstrisi Semineri

Parfümer ve Koku Tasarım Direktörü Özge Erdoğmuş Altınel’in katılımıyla 2 Ekim Çarşamba günü Fen Fakültesi tarafından düzenlenen  “Koku Endüstrisi” başlıklı seminer gerçekleştirdi.

Malzeme Bilimi ve Teknoloji Bölümü Öğrencileri Almanya'da Stajda

Malzeme Bilimi ve Teknoloji Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimiz, partner üniversitemiz Darmstadt Teknik Üniversitesi'nde stajlarını yapıyorlar.

Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Solar Enerji Sistemimizi Gezdiler

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz 2019 yılının mart ayında devreye alınan solar enerji sistemimizi gezdiler.

Nobelli kimyagerlerle çalışan tek kadın, Dr. Orkide Çoşkuner-Weber’in alzheimer makalesi prestijli bilim dergisinde

Fen Fakültesi Moleküler Biyoteknoloji Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Orkide Coşkun Weber' in alzheimer konulu makalesi, American Chemical Society’ nin prestijli bilim dergisi “Journal of Chemical Information and Modeling” de yayımlandı.

Prof. Dr. İsmail Duman'ın "Türkiye'de Bor Gerçeği" Konuşması

Dr.-Ing. Çağatay Elibol'un daveti ve TAÜ Malzeme Bilimi Kulübü organizasyonu ile Prof. Dr. İsmail Duman 9 Mayıs Perşembe günü saat 13.00'de YDYO Seminer Salonunda 'Türkiye'de Bor Gerçeği' başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Bölümü Öğrencileri Almanya’da Teknik Gezide

Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ) ve Darmstadt Teknik Üniversitesi (TUD) Malzeme Bilimi ve Teknoloji Bölümlerinin (MBT) ortak çalışması ve Alman Akademik Değişim Servisi’nin (DAAD) desteğiyle Temmuz ayında bir teknik gezi organize edildi.